تحولات منطقه

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در مورد محورهای اصلی خدمات اورژانس اجتماعی، گفت: ارائه این خدمات به عنوان فوریت‌های اجتماعی بسیار ارزشمند است و شامل موارد کودک آزاری، همسر آزاری، اقدام به خودکشی، دخترانی که به لحاظ برخی مسائل خانوادگی منزل را ترک می‌کنند و …می شود.

خدمات اورژانس اجتماعی به چه کسانی ارائه می‌شود؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از  فارس، غلامعباس ترکی معاون قضائی و حقوق عامه دادستانی کل کشور  از مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی تهران بازدید کرد.

در این بازدید که مدیرکل پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی دادستانی کل کشور و مدیر کل بهزیستی استان تهران نیز حضور داشتند و از بخش های مختلف این مرکز بازدید و چالش های این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

در این بازدید ترکی با اشاره به اهمیت خدمات اورژانس اجتماعی جهت مداخله به هنگام، تخصصی و اثر بخش اورژانس اجتماعی در فوریت‌های اجتماعی و حمایت از حقوق کودکان، نوجوانان، زنان و سالمندان در معرض آسیب یا خشونت، اظهار کرد: اورژانس اجتماعی نقش موثری در کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی به ویژه در حوزه خانواده دارد و لازم است گستره خدمات این مراکز در سراسر کشور توسعه یابد. و همه دستگاهها و مدیریت شهری از ماموریت های این مراکز پشتیبانی لازم را داشته باشند. در حال حاضر تمامی ۳۱ استان کشور و شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر از خدمات اورژانس اجتماعی بهره مند هستند و حدود ۳۷۰ مرکز اورژانس اجتماعی در کل کشور فعالیت دارد.

وی ادامه داد: برابر مشاهدات فعالیت های مرکز تهران، شهروندان عزیز تهرانی برای اخذ مشاوره و مددکاری و سایر خدمات این مرکز و نیز گزارش موارد آسیب ، در شبانه روز با خط تلفن ۱۲۳ استان تهران بین ۸۰۰ تا ۱۳۵۰ تماس می‌گیرند که در طول شبانه روز به طور میانگین حدود ۱۱۰۰ تماس با این مرکز صورت می‌گیرد. 

این مقام قضائی افزود: ۹ کابین در مرکز خط تلفن ۱۲۳ با حضور متخصصین، مددکاران اجتماعی و روانشناسان ، پاسخگوی تماس های شهروندان هستند و حدود ۴۷۰ نفر در این مرکز به عنوان مددکار، روانشناس و راهبر در حال خدمت رسانی به مردم هستند. که این تلاش ها شایسته توجه و قدردانی است.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در مورد محورهای اصلی خدمات اورژانس اجتماعی، گفت: ارائه این خدمات به عنوان فوریت‌های اجتماعی بسیار ارزشمند است و شامل موارد کودک آزاری، همسر آزاری، اقدام به خودکشی، دخترانی که به لحاظ برخی مسائل خانوادگی منزل را ترک می‌کنند و با مشکلات متعددی مواجه می شوند، افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی، آزار رسانی به افراد دارای معلولیت، سالمند آزاری و تمامی افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی است. 

وی ادامه داد: برابر برنامه های عملیاتی دادستانی، دادستان های سراسر ضمن پایش و پیگیری ارائه خدمات بهنگام و اثر بخش اورژانس اجتماعی، حمایت های قضایی لازم را به عمل می آورند و در خارج از اوقات اداری نیز لازم است بخش فوریت های قضایی دادسراها، همواره رسیدگی به گزارش های این مراکز را با رعایت اولویت و فوریت پیگیری کند.

همچنین نصیری مدیر کل بهزیستی استان تهران ضمن قدردانی از حمایت‌های قضائی دادستانی از ماموریت‌های اورژانس اجتماعی، گفت مراکز اورژانس اجتماعی در قالب چهار فعالیت خط تلفن ۱۲۳، خدمات سیار، مداخله در بحران شامل ارائه خدمات سرپایی و نگهداری زنان و دختران در معرض آسیب و همچنین پایگاه‌های خدمات اجتماعی، همواره آماده دریافت درخواست‌ها و گزارشات شهروندان و ارائه خدمات به مردم است.

پایان پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.